Semimaraton

226
Distribuie:

Dam start editiei cu Nr.1 a Semimaratonului Fetesti si ne dorim ca aceasta sa ramana o traditie, astfel incat sa asezam impreuna si Fetestiul pe harta alergatorilor din Romania si nu numai. Avem si o cauza nobila, pentru ca vom lupta negresit, sustinand Centrul de Zi Lucia din Fetesti, beneficiari directi fiind copii cu tulburari din spectrul autist.

Suntem echipa Fetestiul Alearga, despre care probabil ati mai auzit si va invitam si de aceasta data sa ne fiti alaturi, sa alergam, sa ne distram si impreuna sa demonstram ca putem fi o comunitate ce nu isi uita niciodata copiii.

Si ei sunt ai nostri! Inscrieti-va sau inscrieti pe cineva sustinand cauza noastra.

Veti alerga pe un drum de tara, doar pamant primii 3km, apoi se intra in padure 1km, se iese pe acelasi drum de tara 200m si se intra din nou in padure, de pana la km 5. La proba de cros 10 km, aici se face intoarcerea spre finish unde va fi si primul punct de hidratare/alimentare. Pentru semi se mai alearga 1,5km tot pe drum de tara, apoi se intra pe un drum marginit de padure pe o parte si dig pe cealalta, inca 2km apoi se traverseaza digul si inca se alearga pe camp pe un alt drum unde, se va face intoarcerea la km 10,5 marcat si cu punct de hidratare/alimentare. Va asteptam cu drag.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi!

Este o bucurie sa simtim sprinjinul comunitatii in care traim. Pentru beneficiarii Centrului de Zi Lucia conteaza fiecare gest, fiecare cuvant de incurajare, fiecare actiune sau activitate care ne sprinjina si care ne ajuta sa fim impreuna.

De aceea alaturi de echipa FETESTIUL ALEARGA va indemnam si noi sa va inscrieti in aceasta competitie caritabila.