Redirectioneaza 3,5%

  1. Acasa
  2. Redirectioneaza 3,5%

Fiti alaturi de noi!

Atunci când se naște un copil, drumul lui pe Pământ, este foarte bine stabilit de către părinți și asta pentru că, noi oamenii știm cel mai bine cum se fac lucrurile.

Trebuie să meargă la 10 luni, trebuie să spună mama la 1 an, trebuie să meargă la grădiniță la 3 ani, trebuie să meargă la școală la 6 ani, să știe tabla adunării și scăderii la 7 ani, să vorbească limbi straine la 8ani…trebuie, trebuie, trebuie…

Drumul lui să fie perfect, iar evoluția obligatorie.

Avem și copii al caror drum este un pic diferit, și nu poate fi parcurs cu aceeași ușurință pentru că ei se nasc cu AUTISM, TSA (Tulburare din Spectrul Autist).

Evoluția acestor copii depinde în totalitate de, familie, specialiști, comunitate, mediul în care ei cresc și se dezvoltă.

Părinții acestor copilași, TREBUIE să-și schimbe planurile pe care le aveau atunci când puiul lor a venit pe lume, să le adapteze la nevoile pe care acesta le are, iar pentru aceasta AU NEVOIE de ajutor.

La Centrul de Zi Lucia, noi îi vedem zilnic și le suntem alături în lupta lor. Le oferim, celor 26 de copii care ne trec pragul, terapie de recuperare iar parintilor lor, susținere pe acet drum.

CA SĂ MERGEM MAI DEPARTE, AVEM NEVOIE DE SUSȚINEREA TA!

Completează formularul 230 și redirecționează 3,5% din impozitul pe venit aferent anului 2022, de la ANAF la noi, pentru ei.

Implică-te și tu, ÎMPREUNĂ schimbăm vieți!

Trimite-ne formularul230 completat...

Trimite-ne formularul completat direct de pe site si pe care l-ai generat/primit pe e-mail.
Simplu si rapid.